SUSHI & POKé BAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 636 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi & Poké Bar. Meer weten? Ontdek meer

10 feb 2024 om 17:42 Pokebowl was top
15 jan 2024 om 6:32 Pokebowl was delicious!
8 jan 2024 om 20:56 Erg lekkere sushibowl, met veel zalm
6 jan 2024 om 19:54 We werden netjes gebeld dat het iets later zou worden voordat de bestellen zou worden afgeleverd. Het eten was heerlijk, goed gemarkeerd aan de hand van cijfers op de bon en op de doosjes welk gerecht erbij hoorde. Hele fijne tent
22 dec 2023 om 20:07 Het was echt heel slecht! Had sushi rijst besteld voor mijn pokebowl en kreeg in plaats daarvan warme plak rijst. Verder geen stokjes en soja saus erbij. Is het niet waard voor 17 euro. Ben heel erg teleurgesteld
12 dec 2023 om 13:19 Het smaakte allemaal niet vers en de gefrituurde garnalen smaakte naar oude olie
27 nov 2023 om 21:13 Heerlijk
15 aug 2023 om 16:25 Heerlijke verse pokebowls ! Ben elke keer weer helemaal happy als ik een hap ervan neem ! Helemaal top !!!!
5 aug 2023 om 7:57 Het eten was niet zo vers als we gewend zijn van andere plekken waar we sushi bestellen en we vonden het eten daardoor te duur
4 aug 2023 om 7:26 Hij was heerlijk mijn pokebowl genoeg voor 2 x eten of 2 personen
1 aug 2023 om 19:48 Producten in de poke bowl waren lekker. Voor mij net iets te veel rijst.
31 jul 2023 om 21:11 Normaal vind ik het altijd lekker hier maar nu viel het tegen. De kip was heel droog en de spicy tuna had er alleen wat “Spicy” saus op wat niet echt lekker was.