SUSHI & POKé BAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 641 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi & Poké Bar. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 22:10 Pokebowl was lekker ik heb kunnen eten tonijn niet helemaal van vandaag maar vers genoeg. Jammer dat na een bepaalde tijd van bestellen de procent fooi wat je kan geven aan de bezorger omlaag gaat. Ik zou hem meer geven hij was aardig.
4 mei 2024 om 22:03 Super lekke ik bestel best vaak en ik haalde het op en het was klaar meteen toen ik er was
6 apr 2024 om 7:44 Heerlijk eten. Maar het duurde twee uur voordat het bezorgd werd. Misschien eenmalige topdrukte, want meestal gaat het heel snel.
10 feb 2024 om 17:42 Pokebowl was top
15 jan 2024 om 6:32 Pokebowl was delicious!
8 jan 2024 om 20:56 Erg lekkere sushibowl, met veel zalm
6 jan 2024 om 19:54 We werden netjes gebeld dat het iets later zou worden voordat de bestellen zou worden afgeleverd. Het eten was heerlijk, goed gemarkeerd aan de hand van cijfers op de bon en op de doosjes welk gerecht erbij hoorde. Hele fijne tent
22 dec 2023 om 20:07 Het was echt heel slecht! Had sushi rijst besteld voor mijn pokebowl en kreeg in plaats daarvan warme plak rijst. Verder geen stokjes en soja saus erbij. Is het niet waard voor 17 euro. Ben heel erg teleurgesteld
12 dec 2023 om 13:19 Het smaakte allemaal niet vers en de gefrituurde garnalen smaakte naar oude olie
27 nov 2023 om 21:13 Heerlijk
15 aug 2023 om 16:25 Heerlijke verse pokebowls ! Ben elke keer weer helemaal happy als ik een hap ervan neem ! Helemaal top !!!!
5 aug 2023 om 7:57 Het eten was niet zo vers als we gewend zijn van andere plekken waar we sushi bestellen en we vonden het eten daardoor te duur